Camping Les Tournesols de Beaulieu

Baby’s & peuters

Ook met de allerkleinsten kunt u bij ons goed terecht. Wij hebben een babybedje beschikbaar met matrasje. Het bedje kan overdekt worden met een doorzichtig muggen-vlieggennetje. Alleen het slaapzakje of dekbedje neemt u zelf mee.

In het toiletgebouw staat een babybadje op standaard. Als u het stopje er uit haalt kan het water zo weglopen in de douche en hoeft u niet te sjouwen met het oude badwater. Op een warme dag mag het badje ook mee naar uw kampeerplekje om uw kleintje er lekker in te laten spelen. Tevens staat er in het toiletgebouw een aankleedtafel voor de kleintjes klaar.

Wij hebben 2 kinderstoelen beschikbaar. Er kan dus zowel een kinderstoel op uw plekje staan als één in de grote schuur.
In de grote schuur staan ook een box met verstelbare bodem, een wipstoeltje en speelgoedjes voor de kleintjes.

Op het terras staat een magnetron die u kunt gebruiken voor het opwarmen van babyvoeding. En heeft u zelf iets gekookt dan mag u het altijd in onze blender pureren. De kleintjes schuiven gewoon aan op het terras tijdens de maaltijd. Wij hebben plastic bordjes, kinderbestek en tuitbekertjes ter beschikking.

Gaat u er op uit dan hebben wij een kinder- wandelwagen te leen met drie grote wielen. Makkelijk opklapbaar, dus hij kan zo de auto in.
In de schuur staan boekjes en allerlei speeltjes voor de kleintjes.

Wanneer u een draadloze babyfoon meeneemt dan kan die in de schuur in het stopcontact en kunt u onder het genot van een drankje toch uw kleintje in de gaten houden.

Mocht u van onze babyspulletjes gebruik willen maken laat het dan van te voren via het reserveringsformulier even weten.