Bar & Table d’hôtes

Eten op de campingOnze Grote schuur, met het terras voor en achter, is uitermate geschikt om er iets te drinken en te eten. De 1e gasten schuiven ’s morgens direct na het opstaan al aan voor een lekker bakje koffie. ’s Middags een koud biertje of zelfs een cocktail met kaasplateau of vleeswarenschotel behoort tot de mogelijkheden. Voor de lekkere “snacktrek” hebben we ook frites, kipnuggets en frikandellen te koop. Voor de gezonde trek hebben we wraps en diverse huisgemaakte salade’s.

Iedere dag is het mogelijk om ’s avonds om 19.00  uur mee te eten met de andere gasten. Op het informatiebord voor de schuur vindt u het steeds wisselende dagmenu. Ons menu bestaat uit een amuse, een hoofdgerecht met divers garnituur, een nagerecht en alle drankjes tijdens de maaltijd, die wordt afgesloten met (Irish) koffie of thee.

Voor het menu rekenen we € 17,50 tot € 21,50 per volwassene. Kinderen tot 4 jaar eten gratis mee. Kinderen van 4 jaar en ouder betalen de halve prijs. Tot 10.00 uur ’s morgens is er de mogelijkheid om voor het diner te reserveren. Reserveren voor uw aankomstdag op de camping kan al direct via het reserveringsformulier.

Op ons menu staat regelmatig:

  • Boeuf Bourguignon, een lekkere Franse stoofschotel van rundvlees
  • Coq au Vin, Kip in rode wijn saus
  • Varkenshaas met rauwe ham, kaas en tijm uit de oven
  • Tournedos Charolais, een mooie biefstuk van onze typische streekkoeien
  • Barbecue de luxe, huisgemaakte spiezen, kiprolletjes, rosbieflapjes, gemarineerde kalfskoteletjes etc. aangevuld met “kindvriendelijke” keuzes.
  • Kapsalon, een typisch Rotterdamse shoarmaschotel, die wij aan tafel bereiden met de ingrediënten van uw keuze
  • Bami met saté van de barbecue en pindasaus

 

Ook zijn wij altijd bereid om een “verzoeknummer” klaar te maken.

De kinderen helpen regelmatig mee met de voorbereidingen of dekken de tafel. Vindt u het leuk om mee te helpen dan is dat altijd mogelijk. En we geven graag een recept op papier mee naar huis.

Alle gerechten worden afwisselend geserveerd met een aardappel-ovenschotel en verse groenten of juist een groente-ovenschotel met bv. patat. Meestal wordt er een lekkere salade bij geserveerd. Het nagerecht is vaak ook huisgemaakt. Zelfs een lekker ijsje kunnen we zelf maken. We sluiten af met koffie of thee. Onze Irish Coffee valt vaak goed in de smaak en als “Irish” te sterk is maken we een Bailey’s Coffee.

Wij proberen te koken zonder pakjes en zakjes, met lekkere verse streekproducten. Met dieetwensen kunnen we zoveel mogelijk rekening houden. Bij ons geen Haute-Cuisine maar een gezellige bourgondische maaltijd in een huiselijke sfeer.

Als de kinderen naar bed gebracht zijn, schuift men vaak nog aan om onder het genot van een drankje een laatste spelletje te doen of een afsluitend praatje te maken.

Bon Appétit