Camping Les Tournesols de Beaulieu

Guest book

The guest book of our campground

Dear guest,

Please send us your entry for the guest book by email. We will then make sure that it is added.

Willem en Yvonne

lieve Lonneke en Robert-Jan ,

Gister zijn we terug gekomen van een paar heerlijke dagen op jullie camping , jammer genoeg moesten we wat eerder terug maar dat mag de pret niet drukken .
het was of dat we weer thuis kwamen (dit was de 2e keer voor ons op jullie camping) we werden onthaald met zoveel liefde . we mochten jullie tukhut uitproberen nou en reken maar dat we dat gedaan hebben . heeeeeeeerlijk zo’n groot bed ( 160 breed) en de hut is zo leuk gemaakt het is luxer dan een tent ruimer dan een toercaravan maar het is absoluut een campinggevoel dus geen centerparcs huisje . ook voor 3 kinderen is er een goed gewoon 1 persoons bed . de keuken is simpel maar alles is aanwezig .kort om echt een aanrader . ja en het eten , Lonneke en robert het was weer heerlijk . als ik van dit jaar 1 nadeel moet geven was het het weer maar ja daar kan niemand iets aan doen .
nou dikke kus en tot gauw

Willem en Yvonne
donderdag 30 mei 2013

 

Ineke Ewold

Lieve mensen,

Een groet uit Rotterdam. we wilen jullie nog heel hartelijk bedanken voor de heerlijke week die we bij jullie hebben gehad en het eten was geweldig. Ewold mist het nog wel hoor. De laatste week hebben we het ook heerlijk gehad. Hartelijke groet en het gaat jullie goed.
dinsdag 31 juli 2012

 

Fam Sprengers

Het zou eigenlijk maar voor 1 nachtje zijn, maar het zijn er uiteindelijk 10 geworden. We hebben een heerlijke tijd gehad! Ongedwongen, van alle gemakken voorzien, lekker eten, gezelligheid, geen moeite te veel, uitleg over de omgeving, lekker zwembad en speelmaatjes voor kids (en ook de hond :-)) en dat alles in een prachtige omgeving. Kortom het complete pakket om van een vakantie een succes te maken. Bedankt voor de goede zorgen & gezelligheid en we komen graag nog een keer terug.

Hartelijke groeten van ons vanuit Zeeland.. Frank, Marieke, Isabelle & Julian en natuurlijk van Skimmer een poot voor Falko & Kylie

dinsdag 31 juli 2012

 

yvonne en willem: geweldig

zo het gewone leven van werken is weer begonnen , toch fijn dat je kan terug kijken op een heerlijke vakantie .
lieve lonneke , piet en robert-jan bedankt voor een fijne week op jullie camping . toen we de camping bespraken hadden we zoiets nou we zien wel omdat we nog nooit op zo’n kleine rustige camping hadden gestaan . nou echt fantastich , we hebben genoten het begon met de lieve ontvangst van lonneke , toen de caravan die was ook goed , ‘savonds het het eten heerlijk lonneke de kip in rode wijn saus (vergeet je me het recept niet even te mailen) toen we de volgende morgen opstonden zagen we het mooie uitzicht wat we hadden omdat de camping hoog lig kan je mooi over het dal kijken .eerst lekker douche ( die waren mooi en schoon)en dan ontbijten. lonneke heeft een aantal tips gegeven waar we heen konden en voor zover dat kon hebben we mooie dingen gezien , maar vooral zijn we heel erg uitgerust . onder een genot van een drankje hebben met de andere gasten voetbal gekeken oooo wat was ineke fanatiek hahahahahaar man ewold en mijn man willem gave niets om voetbal maar gewoon vrijwillig verplicht mee kijken. na afloop lekker kletsen met piet en robert-jan , lonneke is niet zo’n nachtbraker als wij .
en zo vlogen de dagen om .
lonneke , piet en robert-jan heeel erg bedankt voor de fijne dagen en wie weet tot de volgende keer

grtjes yvonne en willem uit kaatsheuvel
maandag 25 juni 2012

 

Amina: Heerlijk weer

Voor de 4e keer op rij kan ik weer zeggen dat ik genoten heb van mijn verblijf bij jullie. Dit keer een ruime week alleen met Max. Lieve Lonneke, Robert Jan en Piet, jullie hebben weer gezorgd voor een warm welkom, gezelligheid en Lon, je heerlijke eten. Mijn doel dit keer te komen voor rust en natuur is ruimschoots behaald. jullie camping leent zich uitstekend voor mooie wandeltochten.
Geniet nog even van de “rust”, het seizoen is in aantocht en dan wordt het weer druk. Jullie zitten weer zo goed als vol en dat is alleen tekenend voor hoe fijn, gezellig en een mooie plek de camping is, haar mensen en hoe mooi de omgeving, voor jong en oud, gezinnen, stellen of zoals ik alleen. Ook Max heeft weer 2 weken lang mogen genieten van de ruimte en het spelen met Kily en Valco.

Bedankt voor alles en tot gauw, Amina
dinsdag 08 mei 2012

 

Maria de Betuwe: Heerlijk genoten

Heertlijk genoten. Na een lange reis ontvangen met een praatje op het terras. Daarna op de camping heerlijk genoten van de frisse lucht, de ruimte en het uitzicht. Het mee eten ‘s avonds is gezellig en lekker. Daarna nog een kaartje leggen en ook de frisse avonden in het voorseizoen zijn zo om. Heerlijk tot rust gekomen dus.
dinsdag 08 mei 2012

 

Lian, Raoul, Guusje, Jens, Pilou en Duny…: Gast

HOI, hoi, Lieve allebei,

Tjonge het is alweer een week geleden dat wij aan ons laatste avondmaal zaten.
Via deze weg willen we jullie nogmaals bedanken voor het compleet maken van onze vakantie.
Wat hebben we genoten! en de kinderen, die hebben het nog meer dan eens per dag over Opertjan en Lonneke.
Even naar de kippies met lonneke, vragen we aan opertjan…. enz.
De poesjes doen het super goed en djoek is er helemaal weg van, GEWELDIG!
Lieverds geniet nog van de laatste paar weken seizoen en tot volgend jaar.

Hele dikke knuffel van ons. Lian, Raoul, Guusje en Jens.
zaterdag 20 augustus 2011

 

Astrid: Geweldig!

Lieve Lonneke en Robbert,

Wat een heerlijke vakantie hebben we bij jullie gehad. Elke dag leuke tips die er voor zorgde dat je het echte frankrijk gevoel kreeg. De leuke martkjes, feestjes, paardrijden je mist niets! Lonneke is net een vvv.  Maar ook een geweldige gastvrouw. De kinderen die ‘s ochtends de tent uit liepen en vervolgens de hele dag speelden. Diede die haar eerste stapjes heeft gezet bij jullie! Natuurlijk die lieve kleine poesjes. En die twee knuffel honden. Len mist Kailee (schrijf je dat zo) heel erg.  Een geweldige, gezellige camping en wie weet komen we nog eens terug!

Groetjes, Sjoerd, Astrid, Len, Jor en Diede
maandag 15 augustus 2011

 

Fam. Schippers: een hele fijne week!

Beste Lonneke en Robert-Jan,

Bedankt voor al jullie goede zorgen. We hebben een hele fijne week gehad. Door jullie fantastische tips hebben wij de Auvergne echt kunnen genieten. Wat een geweldige plek!
Kick raakt niet uitgepraat over al zijn nieuwe vriendjes en Pien zegt nu ineens `au revoir`….. ha ha.

Lieve groeten en zeker tot ziens,
Sjoerd, Joskine, Kick en Pien
zondag 07 augustus 2011

 

Arjen, Mirjam, Iris en Thomas: hele fijne vakantie gehad!

Ook wij hebben een hele fijne vakantie gehad begin juli 2011. Onze kinderen konden heerlijk spelen met de andere kindertjes. De vele leuke en handige tips van Lonneke zorgen er voor dat je de omgeving echt kunt ontdekken. Onze hond Pukkie had het ook heel erg naar zijn zin met Falko en Kylie. Alle voorzieningen zijn supernetjes en het mee eten is perfect!

groetjes, ook aan alle andere campinggasten!
Arjen, Mirjam, Iris en Thomas
dinsdag 19 juli 2011

 

Jannie en Marcus Pol: Vakantie van 19-06 t/m 10-07-2011

WEET JE, we zijn nu pas 1 week terug en we missen de goede zorg van Lon nu al, niets is teveel voor haar om het haar gasten naar de zin te maken, de omgeving is prachtig, de camping is toppie met allemaal leuke campinggasten en dan het eten heerlijk, Lon mocht je ooit stoppen met de camping (wat ik me niet voor kan stellen ) dan kan je zo een restaurantje beginnen en dan zijn wij je vaste klant.
Wat eigenlijk gepland stond voor een verblijf van 2 weken werden 3 weken want waar vindt je als je, je tent uitkomt en zit te ontbijten een uitzicht over het prachtige dal en een omgeving waar zoveel te zien is van oude kerken en kastelen tot, een Tibetaansetempel, we hebben er schitterende autoritten gemaakt met mooie vergezichten over prachtige wegen, wandelen kan je er ook prima maar je moet dan wel de weg weten zo niet dan is er altijd wel een fransman om je te helpen, we hebben een fijne vakantie gehad die we zeker nog eens over zullen doen.
Lon en Robert Jan  en alle campinggasten van die 3 weken bedankt voor een geslaagde vakantie.

Veel liefs Jannie en Marcus
maandag 18 juli 2011

 

maaike

Het was echt een hele leuke vakantie.
Het zwembad was super leuk en er waren ook hele leuke kinderen waarmee ik heb gespeeld. er waren ook leuke schommels en een zandbak. we speelden met jong en oud. ik heb een hele leuke vakantie gehad.Ik heb ook paard gereden wat ik super leuk vond.

groetjes maaike.(11)
zondag 17 juli 2011

 

Alexander en Dorien

Lonneke en Robert-Jan zijn geweldige, gastvrije mensen!!Het toiletgebouw is super netje en 2 grote douchen. Heerlijk!Daarbij kan lonneke super koken waar wij zeker van hebben genoten.Paardrijden bij Michel is ook zeker aan te raden!
Jullie zijn schatten, bedankt voor een leuke vakantie

Groet Alexander en Dorien
zondag 17 juli 2011

 

Ad ,Claudia , Nick en amber: vakantie 23-07-2010

Hoi Lonneke en Robert-jan,

Bij deze nog even een bericht van ons , we zijn al weer 4 weken thuis maar zouden zo terug willen komen , jullie gastvrijheid is niet te beschrijven !!!.(dit maak je niet vaak meer mee)
We hebben eigenlijk van alles genoten wat er was , zeker de kapsalon was erg lekkerWink ,de rest trouwens ook, lekker onder de veranda met zijn allen eten voor een betaalbare prijs , potje darten , spelletjes, voetballen met de kids enz. enz.
Ook de caravan was perfect , het zwembad , de kinderen wilde niet weg het liefst bleven ze op de camping met hun vriendinnetjes/vriendjes.
Ook bij vertrek werden we uitgezwaaid door lonneke, robert en de andere gasten, het was een super vakantie dus wij komen zeker terug (de kinderen wilde nu al dat we gingen reserveren!).
robert-jan en lonneke ook nog bedankt voor het helpen met onze zijruit van de auto welke in de deur was gezakt, gewoonweg super zo konden we toch nog onze weg naar huis vervolgen.
Lonneke en Robert we hebben genoten van de 2 weken bij jullie op de camping en tot volgend jaar!!!Cool

xxx van ons allen
zondag 05 september 2010

 

Levi en familie: Weet je: het was een hele leuke vakantie!

Levi (5jr):Lonneke, weet je ik vond het heel gezellig op de campingen het zwembad vond ik heel lekker. En ik vond het het zo lekker om de pizza’s te eten. Ik wil nog een keertje naar jullie camping. En Robert-Jan, weet je dat ik het bij jouw camping heel mooi vond! En voor Piet,  ik kom nog een keer terug bij jou hoor!Cool

een hele dikke knuffel van Levi en ook de groetjes van Frans, Henrike, Myrthe en Lois.
donderdag 26 augustus 2010

 

De Tilburgers: Bedankt

Smile Hoi Lonneke, Robert-Jan, Hans en Piet,

Bedankt voor de gastvrijheid en de gemoedelijkheid. Mede dankzij de heerlijke, speciaal voor ons gemaakte, soep (uien en tomaten-creme) zijn wij vannacht netjes om 01:00 uur thuis gekomen. We hebben een leuke tijd gehad bij jullie. Succes met de verbouwing(en).

Groetjes Judith, Jitske, Tynke en Marcel
woensdag 18 augustus 2010

 

Erik, Gabrielle, Nouschka, Annabel en Je…: Geweldige vakantie : volgend jaar weer ?

Beste Lonneke en Robert-Jan,

Net weer 2 dagen terug in Nederland maar nu al terugverlangend naar de camping. Wij hebben 2 heerlijke weken gehad. Genoten van de rust, de mooie omgeving en natuurlijk niet te vergeten de geweldige diners, die Lonneke kookte ! Op sommige avonden kon je ons terugrollen naar de caravan Laughing !
Ook de kids hebben het zalig gehad en willen zeker weten volgend jaar weer terugkomen. Dat zegt wel wat ,vind ik, als het gaat om een stel pubermeiden. En dat gaan wij zeker ook doen : terugkomen !
zaterdag 31 juli 2010

 

Jeffrey, Miriam en Jana: Bedankt!

Lieve Lonneke, Piet en Robert-Jan,

Wat hebben we een heerlijke tijd bij jullie gehad! De rust, de gezelligheid, de gastvrijheid en de prachtige omgeving en het heerlijke weer hebben ervoor gezorgd dat we zeker terugkomen naar jullie topcamping!

Lieve groetjes,
Jeffrey, Miriam & Jana
zondag 18 juli 2010

 

Tieme en Ria : BEDANKT!!!!

Hallo Piet, Lonneke en Robert-Jan,

Wat hebben we genoten van onze vakantie bij jullie.Heerlijk in een mooie caravan met alles erop en eraan en natuurlijk de rust en de mooie omgeving. Jullie zijn echte gastvrije mensen, waar vooral Lonneke met haar kookkunsten een genot was. Deze plek is echt aan te bevelen en dat zullen we zeker doen. Nogmaals bedankt voor alles en we komen zeker weer terug!!

Groetjes en veel liefs van Tieme en Ria Hollaar
zaterdag 17 juli 2010

 

Wim, Netty en Jessica: 21-08-09

Kleinkind wegbrengen, thuiskomen, foto’s kijken en vertellen. Veel vertellen. Over 2 fantastische weken bij jullie op de camping met onze kleindochter. Wat hebben we genoten! Van jullie gastvrijheid, de gezellige sfeer die er heerst, het kletsen bij een lekker glas wijn en het lekkere eten. Kortom, dit was vakantie ten top. Ook Jessica is vol over de vakantie. Vooral over Lonneke en het zwembad. De eenden die losliepen. Het spelen in de schuur en de vriendinnetjes die ze snel maakte. Twee geweldige weken gehad. Geweldig bedankt!

Hartelijke groeten,
Eupa Wim, Euma Netty en Jessica
woensdag 09 september 2009

 

Gast: Fam. Rose…..Mooij: Wil je geen leuke vakantie ….kom dan niet naar Robert-jan en Lonneke

Wat was het weer fantastisch, en die rose…heerlijk hij achter volgt ons van de camping naar het meer bij le mayet en zelfs tot in Amersfoort. De afgelopen twee weken waren net als vier jaar terug ook onvergetelijk zo gastvrij . Het eten is super gezellig met zijn allen rond de tafel op het nieuwe terras en wat een overvloed aan heerlijk eten het kan werkelijk niet op. De gezellige gesprekken met een heerlijk glaasje rose staan vereeuwigd in ons geheugen. Ook Rogier en Alexander hebben zich heel goed vermaakt en missen de gezelligheid aan de bar met de laptop en grapjes van Hans, Robert-jan en Lonneke. Het zwembad is heerlijk en ondanks de warmte van zeer goed zwem kwaliteit. Gelukkig konden wij nog een paar daagjes langer van jullie camping genieten en kunnen nog tot in de lengte van dagen over deze vakantie na kletsen. Onvergetelijk……..tussen de zonnebloemen groeien ook wel eens hyacinten.
Wij komen zeker voor een derde keer terug…… en heel erg bedankt voor de afgelopen 2 en een halve week gastvrijheid op jullie gezellige en gemoedelijke camping.

groeten uit Amersfoort van de Mooijtjes
zondag 23 augustus 2009

 

Familie Broersen: Geen moeite te veel

Wat een gastenboek heeft jullie camping: alleen maar jubelende berichten. En ook wij kunnen niet anders dan hiermee instemmen. Vanwege de schitterende ligging van de camping, maar vooral vanwege Lonneke en Robert-Jan. Jullie onthalen iedereen zo gastvrij, geen moeite is jullie te veel om het iedereen naar de zin te maken. Interesse zonder opdringerig te zijn. Lekker gezellig kletsen aan die verrukkelijke eettafel van jullie. Gul en genereus met eten en drinken voor weinig geld. Lief voor de kinderen, maar ook lief voor de ouders. Dit kan alleen maar problemen opleveren … met de capaciteit welteverstaan. Iedereen wil terugkomen en iedereen raadt het iedereen aan. Straks moeten we jaren van tevoren gaan reserveren!!

GRAAG zien wij jullie terug. En nogmaals hartelijk bedankt voor de gastvrije topsfeer.
woensdag 19 augustus 2009

 

Gast: Will, Maia, Sophia, Feya, Jacques: Echt genoten

Mijn tweelingzus had het ontdekt en geregeld. Ik maar denken: oeps wel een erg kleine camping en dicht op elkaar zo op het ronde veld: als dat maar leuk wordt.
En dat werd het. We hebben een heerlijke week gehad. De kinderen smeekte ons iedere dag om op de camping te blijven ipv erop uit te trekken.
Het enige angstige was de gehele week: hoeveel kilo kom ik aan. Zoveel rust en zoveel lekker eten.
Lonneke, Rober-Jan en Hans: heel erg bedankt voor de fijne week. Ik hoop dat we ons reisschema volgend jaar kunnen afstemmen op de Beaulieu
dinsdag 11 augustus 2009

 

Gasten: Marloes,Willem,Pepijn & Boaz

Lieve Lonneke, Robert-Jan en Hans,

vooraf hadden we alleen een beeld via de site,maar in twee weken zijn we tot de conclusie gekomen dat jullie een geweldige supercamping in een aantrekkelijke omgeving hebben en dat  jullie lief, vrolijk, gastvrij zijn met een uitmuntend animatieteam Laughing. Alles was boven verwachting en we kunnen de sceptische lezers jullie camping warm aanbevelen.
Ga zo door, we hopen nog eens aan te komen waaien.

Dikke kus, Marloes, Willem, Pepijn en Boaz
PS. van Pepijn moest ik zeggen dat hij het eten bij Lonneke het allerleukst was!
maandag 10 augustus 2009

 

Greet, Kristof, Stan en Miel Vandenbergh…: heimwee naar Lonneke en de camping

Hoi Lonneke en Robert-Jan,

Wij zijn net thuis van een fantastische week op jullie camping in Beaulieu. Hoeft het nog gezegd dat we ons héérlijk hebben vermaakt, ook de kinderen konden in de wagen maar niet zwijgen over Lonneke. Deze week is zo snel voorbij gevlogen dat we besloten om zeker nog een keertje terug te komen. Jullie zijn heel gastvrije mensen en de camping is super. Dankjewel voor deze superweek. Alleen vonden we het jammer dat we Lonneke niet meer hebben gezien om afscheid te nemen, dus moeten we zeker nog es terugkomen hé!!!!!

Groeten van jullie Belgische campinggasten!
zondag 02 augustus 2009

 

Gast: Heleen 27-08-08

Ha Hogendammers,

Afgelopen weekend hebben we in Zeeland gekampeerd.
Volgens de kids “was het wel een beetje leuk, maar niet zo heel erg fijn, want Lonneke was er niet”.
Ze willen voortaan alleen nog campings met een schuur vol speelgoed, een plek om te kaarten, spinazie als diner, kippen en konijnen, zo’n fijn klimrek en het zwembad voor je zelf.
Ik heb zo het gevoel dat jullie nog niet van ons af zijn….13.gif

liefs uit Leidschendam,
Heleen, Mike, Luc en Eline
vrijdag 02 januari 2009

 

Gast: Groet uit Fryslan. 27-08-08

Daar waar het vlakke land over gaat in glooiende landschappen,
waar hoogbouw plaats maakt voor pittoreske middeleeuwse huisjes en kastelen,
daar waar de bakker ‘s middags dicht gaat,
waar het stokbrood altijd vers is,
daar vind je boven op een berg een kleine camping.
Als je dit weggetje kunt vinden,
rij je langs verse bramen in overvloed,
zigzaggend tussen vier,
aan vers brood verslaafde eenden,
het terrein op. rustig en gemoedelijk,
een uitzicht op een vulkanisch gebergte,
het zwarte bos,
de franse “tournedos” koe in de vallei.
Geen animatieteam maar een bak lego en duplo,
geen gekke dingen maar een schommel en een zandbak,
geen gewacht maar verse koffie,
geen gedoe maar een dagschotel,
waar de versgelegde eitjes,
van de met de franse-keuken doorvoedde kippen,
je salade nog lekkerder maken.
Een bar waar je nog bier en lokale wijn kunt drinken voor een prijs die de aanschaf nauwelijks zal drukken,
Daar is het waar wij dit jaar twee weken doorbrachten,
daar hebben we van genoten,
daar was het goed.

Dank.
vrijdag 02 januari 2009

 

Gast: Robert & Geartsje 25-08-08

Hoi Lonneke en Robert Jan,

Gister om half tien thuis, het was druk bij Parijs en Antwerpen. (Wel een goede reis gehad.)
Geartsje is al begonnen met sparen, ze wil terug.
Heel erg bedankt voor de fijne tijd.
Julie zijn gastvrije, lieve mensen en we hebben genoten van de rust, de omgeving, de heerlijke dagschotels, de verse koffie, de gesprekken, de avonden in de schuur, de chocoladeijsjes en de lego.

Bedankt en tot ziens,
Robert, Geartsje, Jurian en Serah.
vrijdag 02 januari 2009

 

Gast: Frouke Zuidgeest 03-08-08

Hallo Lonneke, Piet en Robert-Jan,

Weer terug in Nederland lijkt jullie camping zo ver weg.
Wat hebben we genoten van de rust en jullie goede zorgen.
Een speciale camping met speciale mensen en het gevoel van ik mag van alles en hoef niks.
Wij zullen er nog vaak aan terug denken en het adres goed bewaren.
Wij wensen jullie nog veel zon en fijne momenten toe.

Groetjes Paul Frouke Justin en Menno Zuidgeest. Slochteren
vrijdag 02 januari 2009

 

Gast: Henk en Joke en de kinderen 13-07-08

Hallo Lonneke en Robert,

Hier even een berichtje uit Nederland.
We waren vrijdagavond om 20.15 uur thuis.
Het was erg druk bij Parijs en de Nederlandse grens.
Gister bijgekomen van de reis.
We hebben erg genoten op jullie camping.
Het is een paradijs voor kinderen en een oase van rust voor de volwassenen.
Gastvrijheid staat bij jullie boven in het vaandel en dat kom je nog maar weinig tegen.
Alles mag en niets moet.
We zullen jullie gezellige avonden die wij met z’n allen hebben beleefd, niet snel vergeten.
We houden zeker contact met elkaar en we zijn zeker van plan volgend jaar terug te komen.
Dus een ieder die op zoek is naar een kindvriendelijke camping, waar gastvrijheid boven aan staat en waar je tevens rust vind, zullen we zeker jullie kleine familiecamping aanraden.

Tot gauw hoors en met vele groeten van Henk, Joke, Rachel en Pamela v.d. Horst uit Krommenie
vrijdag 02 januari 2009

 

Gast: Leo en Anita uit Maasland 29-06-08

Hallo Lonneke, Piet en Robert-Jan

Ik wil jullie nog bedanken voor de gastvrijheid op jullie hele leuke camping.
Wat hebben we genoten van de rust en het lekkere eten wat je voor ons maakte.
En de gezellige avonden tijdens de voetbal wedstrijden, het was helemaal gezellig.
En dan kom je thuis gelijk weer druk
Maar ik wens jullie nog een fijne zomer en we komen zeker nog eens terug.

Groetjes Leo en Anita van Straten
vrijdag 02 januari 2009

 

Gast: Frans en Dineke Pronk 14-05-08

Hoi Lonneke, Piet en Robert-Jan,

We zijn al weer en paar dagen aan het werk maar genieten nog na van ons verblijf op jullie camping.
Wat een rust na die drukte in Spanje.
We zijn nog lang niet uitgewandeld bij jullie dus komen zeker terug.
Ook de bbq was weer super gezellig en de Boeuf Bourguignon was echt zalig.

Tot ziens, Frans en Dineke
vrijdag 02 januari 2009

 

Gast: J. Tekelenburg 06-09-07

In augustus 2006 een weekje vakantie gevierd in een van de caravans.
Goede uitrusting, prachtig ruime voortent en zeer redelijke prijs.
Mooie omgeving, vaak naar Lapalisse gewandeld (stevig doorstappen, 20 min).Het weer was niet bijzonder maar het was erg gezellig met de fam van Theo en hun kids en de anderen, bij de gezamenlijke maaltijden en de bar!!
vrijdag 02 januari 2009

 

Gast: Rob, Erna, Laura en Saskia 06-08-07

Wie had dat ooit kunnen denken: wij met z’n vieren in een tent!
We hebben het geweldig gehad bij jullie! Heerlijke gegeten en gedronken en van het lekkere weer genoten.
De douches waren perfect: lekker warm water en royaal ruimte om je aan te kleden.
We kwamen onverwacht, maar we hebben het heerlijk gehad en het was een gezellige afsluiting van onze vakantie.

Bedankt Lon en Robert Jan voor deze twee dagen all-inclusive en tot de volgende keer!!!!!
vrijdag 02 januari 2009

 

Gast: jack toos en spike 02-08-07

Na een rit van 12 uur zijn we ook weer thuis aangeland.
Nog even acclimatiseren,we hebben nog steeds het Frankrijkgevoel.
ECHT genoten hebben we.

Bedankt Fam.Hoogendam.
ps: we gaan nu even een boterham met mirabellajam opsmeren.
vrijdag 02 januari 2009

 

Gast: Jeroen, Janine, Amy en Ilse 31-07-07

Hallo,

We zijn nu een paar dagen terug van een weekje Beaulieu en hebben het erg naar ons zin gehad.
De meiden (4 en 5 jaar oud) waren helemaal gek van alle dieren (kittens, eendjes, kippen, konijnen), Lonneke en de lego.
De ouders van de gezelligheid, de barbecue en de compleet ingerichte tent.

Nogmaals bedankt voor de fijne vakantieweek en wie weet tot ziens, Jeroen, Janine, Amy en Ilse
vrijdag 02 januari 2009

 

Gast: Rogier en Tineke Buit 22-07-07

Beste Familie Hoogendam.

Weer thuis genieten we nog na van een super fijne vakantie die we bij jullie hebben gehad. Het was twee weken volop genieten van jullie enorme gastvrijheid en gezelligheid. Het begon met de warme ontvangst toen we s’avonds pas om half twaalf aankwamen. Het telefoontje tijdens de reis of we het konden vinden en het aanbod om de jongens te laten slapen in de huurtent zodat we niet in het donker hoefden te rommelen was heel erg fijn. We hebben genoten van de rust en de gezellige avonden met een drankje en/of irish coffee. Er was altijd tijd voor een praatje. Onze jongens konden heerlijk hun gang gaan in het zwembad en om het huis of in de schuur lekker bezig zijn met biljarten, tv kijken of internetten.(waar vind je dat) We missen de jonge poesjes die altijd kwamen buurten en de rest van jullie dieren. Heerlijk waren de schone toiletten!!!!en de douches. legendarisch zijn jullie ijsjes en kipnuggets voor de jongens geworden en voor ons het heerlijke eten op zondag avond. Toen we zagen hoe goed uitgerust jullie huurtenten en caravans zijn vroegen we ons af waarom we onze eigen caravan hadden meegnomen. We willen jullie bedanken voor twee fijne weken. Voor ons staat deze vakantie met stip op nummer 1 !! Heel veel succes met alles wat jullie daar nog op de planning hebben staan.

Veel liefs Rogier en Tineke Merlijn Robbin en Justin Buit
vrijdag 02 januari 2009

 

Gast: Dineke en Frans Pronk 22-07-07

We kwamen op 1 juli en waren op dat moment de enige gasten.
Werden zeer vriendelijk ontvangen.
Door de geweldig goed verzorgde bbq was die ontzettende onweersbui zo kort na aankomst helemaal niet erg.
Jullie doen het geweldig, ga zo door dan zal jullie camping elke zomer vol zijn.
En…..Franse gegrilde kip heet ook voor ons voortaan druipkip.

Groetjes, Frans en Dineke Pronk uit Dodewaard
vrijdag 02 januari 2009

 

Gast: Martijn, Simone, Merel en Jip 03-06-07

Beste familie Hoogendam,

Druk bezig met de voorbereiding voor de zomervakantie van dit jaar, zijn we nog even langs jullie leuke site gegaan.
We denken terug aan de vakantie van vorig jaar die we helaas door familieomstandigheden eerder moesten beëindigen.
Maar we hebben het gedurende de dagen op jullie prachtige camping erg naar onze zin gehad en de kinderen hebben het er nog over: het kippenvoeren, de sprinkhaantjes, het lego-schoonmaken.
Heel leuk trouwens dat Merel en Jip op de site staan (in de schommel).
Waarschijnlijk zijn jullie zelf al weer druk in de weer met de campingactiviteiten dus veel succes en wellicht tot ziens!

Groeten Familie De Vries (Middelstum)
vrijdag 02 januari 2009

 

Gast: max, floris, syb en marja 06-05-07

het is inmiddels alweer bijna een jaar geleden dat we bijna 2 weken hebben genoten bij jullie op de camping….het was fantastisch geweest; de ruimte, het uitzicht, de verrassende paadjes en vooral de enorme gastvrijheid.
Toen we vorige week besloten om in de buurt van huis een weekje te gaan kamperen vroeg max:”is daar ook zo’n lieve mevrouw op de camping als Lonneke?”
Nog steeds hebben de kinderen het over die vakantie.
Terwijl er géén andere kinderen waren, hebben ze zich uitstekend kunnen vermaken!
Ze voelen zich nog steeds dé uitvinders van kippevoer…van komkommer leggen alle kippen een ei!!
Alsnog van harte bedankt voor de fijne tijd bij jullie! en als ik in de nieuwsbrief lees, zijn jullie nog druk in de weer!
Veel succes en vooral natuurlijk veel plezier!

groeten vanuit Nijmegen!
vrijdag 02 januari 2009

 

Gast: Wim, Jeannette en Rogier en ee 30-08-06

Super,prachtig,gezellig,rustig,mooi, en nu weer terug in de realiteit.
Na twee weken bij jullie erg gastvrij te zijn ontvangen en na het gemis van de heerlijke rose , staan we weer met beide benen op de grond.
Het was op jullie camping super, erg leuke mensen ontmoet en hopen zeker nog bij jullie terug te komen.
Heel veel succes en nog vele jaren camping gasten plezier.
Zelfs nikky onze jack moest weer wennen thuis.
vrijdag 02 januari 2009

 

Gast: Jolanda, Arthur en Anne 12-08-06

Hallo lieve allemaal,

Na een snelle reis en een nachtje goed slapen komen we tot de ontdekking dat we weer thuis zijn.
En dat is wel even wennen na een weekje heerlijk op de camping!
We hebben heerlijk genoten van alles, de enorme gastvrijheid, de gezelligheid, de omgeving, de prachtige camping maar bovenal van het heerlijk tijdloos leven!
De reden van ons snelle vertrek was dus ook echt het naderende slechte weer, helaas.
We hopen dat het voor jullie meevalt.
Zeker komen we nog een keertje terug want we hebben nog lang niet alles gezien en ontdekt. Lieve groeten Arthur en Jolanda en een dikke knuffel van Anne. ps: Nog steeds geen slakom gevonden, wel kwamen we nog een mes tegen! We sturen het wel op!!
vrijdag 02 januari 2009

 

Gast: Teun en Corry Houweling 31-07-06

Vanmorgen zijn we,na een voorspoedige reis, (kan niet anders na zoveel adviezen) thuisgekomen van een weekje Les Tournesols.
We kijken terug op een warme ontvangst,leuke dagen, gezellig contact, mooi en schoon sanitair en een schitterend uitzicht vanaf de camping.
Wat kan een kampeerder meer verlangen?
Wij komen graag nog een keer en wensen jullie voor de komende seizoenen veel succes!

Groetjes aan jullie en al jullie campinggasten.
vrijdag 02 januari 2009

 

Gast: Arthur, Jolanda en Anne 29-07-06

Hallo,

Nog een paar nachtjes slapen en dan komen we eraan.
We kijken er erg naar uit.
Mede door het zeer vriendelijke e-mail en telefooncontact dat we al gehad hebben.

Tot gauw! Groeten, Arthur, Jolanda en Anne Lambeck
vrijdag 02 januari 2009

 

Gast: marion en sueno 24-07-06

Hoi,

we bleken als allereerste gasten verwelkomd te worden.
Een warm onthaal.
Een mooi verzorgde plek, en bovenal genoten van de wijdse stilte.
Ben blij dat ik met mijn zoontje op de heenweg de tijd genomen heb een paar uur om te rijden in onze route voor twee nachten uitrust verblijf op jullie plek.

Marion.
vrijdag 02 januari 2009

 

Gast: Co Martens 08-06-06

L.S.,

Wat een leuke site over de camping en de omgeving.
Wij komen zeker kamperen,zullen dan via het E/mail adres reserveren.
Goed gedaan.

Gr. Roel en Co
vrijdag 02 januari 2009

 

Gast: Zwaan 09-04-06

Wij hebben tijdens de verjaardag van Rob jullie website bezocht en deze ziet er heel leuk uit.
Wij wensen jullie heel veel succes met de start van jullie uitdaging.
Dat er maar veel hoogtepunten in mogen voorkomen.

Groet, Ben, Els, Marcus, Janny, Erna en Rob
vrijdag 02 januari 2009

 

Gast: Fam. W.A. Hoogendam 19-03-06

Natuurlijk meteen even op de site gekeken.
Heel veel succes met alle verbouwingen, het wordt vast een plaatje !
vrijdag 02 januari 2009

 

Gast: Saskia Haak 08-02-06

Wat een mooie site en zoveel informatie over de omgeving!
Jullie gaan het vast nog druk krijgen!
Succes deze zomer en heel veel plezier!

Groetjes, Saskia
vrijdag 02 januari 2009

 

Gast: Familie van Kleef 01-02-06

De site ziet er inmiddels prachtig uit. Maar perfectionisme is jullie niet vreemd. We zijn ervan overtuigd dat dit een mooie zomer wordt!
vrijdag 02 januari 2009

 

Gast: Beste Webmaster 30-01-06

Sterkte met uw nieuwe camping, kom hier graag een (werk)bezoekje brengen.

CUsoon,
Haasjes
vrijdag 02 januari 2009

 

Webmaster Robert: Welkom in het gastenboek

Beste, Wat leuk dat u ook ons gastenboek bezoekt. Schrijft u A.U.B. in ons gastenboek over uw ervaringen of over onze site. Wij hopen dat u het bij ons naar uw zin heeft gehad of nog gaat hebben. Met vriendelijke groeten, R J Hoogendam Webmaster Camping Les Tournesols
vrijdag 02 januari 2009out