Camping Les Tournesols de Beaulieu

Grote schuur

De grote boerenschuur naast het woonhuis stamt uit 1918. De schuur was opgedeeld in 2 grote en een paar kleinere stalletjes voor koeien en geiten. Eén groot deel van de schuur is nu ingericht als werkplaats en voor opslag van allerhande gereedschap en apparaten. Van de kleinere stallen maakten we een campingkeuken. En van het andere grote deel maakten we een leuke recreatieruimte annex barretje. Onze gasten noemden dit al snel “De grote schuur”.

Voor wat vermaak hoeft u dus alleen maar het kleine weggetje over te steken naar de grote schuur. U vindt er een grote tafel om aan te lezen. Er zijn veel Nederlandse boeken en tijdschriften beschikbaar. Er staat veel speelgoed voor de kleintjes zoals autootjes, poppen, Duplo en tekenspullen etc. Er is ook een kast met spellen voor de oudere jeugd en ouders zoals Scrabble en Monopoly. Verder hangt er een dartbord. Voor de kleintjes met magnetische pijltjes en voor de groten met echte pijltjes.

Er is een hoek ingericht met toeristische informatie. Wilt u er lekker op uit dan is er keus genoeg. Leuke plaatsjes, een waterval, marktjes, dorpsfeestjes…..er is altijd wat te doen.

Op de buitendeuren van de grote schuur hangt een bord waar we iedere dag een “Tip van de dag” schrijven, een leuk uitstapje voor die dag.

Verder vindt u er de informatie over de Table d’hôtes. Geef uiterlijk de dag ervoor door als u een avond mee wilt eten.

In de grote schuur bieden wij ook de mogelijkheid een hapje of een drankje te bestellen. Niets hoeft, alles mag.

Aan de achterzijde van de grote schuur hebben we een overdekt terras. Hier kunt u ’s avonds met de andere gasten gebruik maken van het dagmenu. Maar u kunt er natuurlijk ook weer lekker genieten van het uitzicht, een boek lezen of een praatje maken.

De grote schuur op de camping