Camping Les Tournesols de Beaulieu

Kampeerterrein

Het kampeerterrein ligt tegenover het woonhuis. Het is een vierkant met een oppervlakte van 2000 m2. Langs de rand staan grote bomen. Het terrein grenst aan weilanden met koeien. De ondergrond is gras. Langs de randen van het terrein staan 2 bungalows, die wij “Tukhutten” noemen. Verder staan er 2 vijfpersoons caravans en 1 vier-zespersoons caravan klaar voor de verhuur. Op de overige plekken is plaats voor uw eigen tent, caravan of camper. Het terrein biedt plaats aan max 11 kampeerders. Aan alle kanten van het terrein heeft u een heerlijk uitzicht over de glooiende weilanden.

Voor alle plekken is er 3 ampère elektriciteit beschikbaar. Dit is genoeg voor uw koelkastje en verlichting. Voor airconditioning is onvoldoende capaciteit. Voor zwaardere apparaten bv. een broodbakmachine i.v.m. dieet, een oventje of medische apparatuur is in overleg wel een oplossing te vinden. Vraag bij de reservering altijd naar de mogelijkheden om teleurstellingen te voorkomen.

In een cirkel ligt een rijpad van steentjes zodat iedere plek eenvoudig te bereiken is. Na het uitladen kunnen de auto’s, in het hoogseizoen, worden geparkeerd op de parkeerstrook voor het woonhuis. In het voorseizoen kunnen de auto’s ook op de camping blijven staan.

In het midden van het kampeerterrein ligt een grasveld voorzien van zandbak, picknicktafel en badmintonnet. Een lekkere plek om te spelen. Vanaf iedere kampeerplaats heeft u zicht op het speelveld.

Onder een grote kap staat een tafeltennistafel. Onder de kap hangen ook de waslijnen waar uw was lekker droog kan waaien.

Kampeerterrein in de Allier