Camping Les Tournesols de Beaulieu

Reserveren

Wat leuk dat u uw vakantie bij ons komt doorbrengen. Of het nu voor 1 nachtje is of voor meerdere weken u bent bij ons van harte welkom. Zodra we uw reserveringsformulier ontvangen hebben nemen we snel contact met u op.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • DD slash MM slash JJJJ

Na het verzenden van dit formulier nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Wij reageren vaak binnen een aantal uur op uw reservering. In sommige gevallen kan onze e-mail in uw spambox verschijnen. Voegt u camping-auvergne.nl toe aan uw veilige lijst of hou uw spambox in de gaten.

Wij stellen het samen met onze overige gasten op prijs indien u het ons even laat weten als u later of op een andere dag arriveert dan oorspronkelijk afgesproken.

Honden

Op de camping is het toegestaan om uw “kindvriendelijke” hond mee te nemen. U kunt met uw trouwe viervoeter vanaf de camping heerlijke wandelingen maken. Uw hond dient op de camping altijd aangelijnd te zijn. Uw hond mag niet alleen achter blijven op de camping. Uw hond dient natuurlijk niet de rust te verstoren. Voor bepaalde hondenrassen gelden speciale eisen voor Frankrijk. Meer informatie is te vinden op Ambafrance.

Huisdieren zijn niet toegestaan in de verhuur accommodaties.

Alle informatie is met uiterste zorgvuldigheid ingevuld. Toch willen we u er op wijzen dat aan de informatie geen rechten kunnen worden ontleend. Mocht u vragen hebben of onregelmatigheden tegenkomen laat het ons a.u.b. weten. Wij waarderen dit zeer.