Reserveren

Vroegboek aanbieding:

10% korting op uw boeking bij vooruitbetaling minimaal 6 weken voor aankomst.

Reserveert u langer dan 6 weken voor aankomst op de camping dan heeft u recht op 10% vroegboekkorting indien de totale reissom uiterlijk 6 weken voor aankomst betaald is. Lees hier meer over deze camping korting.

Wilt u graag bij ons op de camping verblijven, vul dan het onderstaande formulier in. Na ontvangst van uw aanvraag zullen wij zo spoedig mogelijk via de mail, of indien gewenst telefonisch, contact met u opnemen. In de reserveringsbevestiging vragen wij u om ongeveer 25% van de kosten binnen 7 dagen over te maken. Wij houden de plek of de accommodatie zolang voor u gereserveerd. Ontvangen wij uw betaling, dan sturen wij u een ontvangstbevestiging en staat de plek of de accommodatie definitief voor u gereserveerd. Mochten wij uw betaling niet binnen 7 dagen ontvangen dan nemen wij via de mail contact met u op.
Wij adviseren u tijdig een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

    Wij serveren dagelijks een dagmenu om 19.00 uur. Het menu bestaat uit een hoofdgerecht en een nagerecht en alle drankjes tijdens de maaltijd. Kosten varieren van € 17,50 tot € 21,50 p.p. Kinderen 0 tot 4 jaar gratis en vanaf 4 jaar halve prijs.

Wij reageren vaak binnen een aantal uur op uw reservering.
In sommige gevallen kan onze e-mail in uw spambox verschijnen.
Voegt u camping-auvergne.nl toe aan uw veilige lijst of hou uw spambox in de gaten.

Wij stellen het samen met onze overige gasten op prijs indien u het ons even laat weten als u later of op een andere dag arriveert dan oorspronkelijk afgesproken.

HONDEN:
Op de camping is het toegestaan om uw “kindvriendelijke” hond mee te nemen. U kunt met uw trouwe viervoeter vanaf de camping heerlijke wandelingen maken. Uw hond dient op de camping altijd aangelijnd te zijn. Uw hond mag niet alleen achter blijven op de camping. Uw hond dient natuurlijk niet de rust te verstoren. Voor bepaalde hondenrassen gelden speciale eisen voor Frankrijk. Meer informatie is te vinden op Ambafrance.
Huisdieren zijn niet toegestaan in de verhuur accommodaties.

Alle informatie is met uiterste zorgvuldigheid ingevuld. Toch willen we u er op wijzen dat aan de informatie geen rechten kunnen worden ontleend. Mocht u vragen hebben of onregelmatigheden tegenkomen laat het ons a.u.b. weten. Wij waarderen dit zeer.