Camping Les Tournesols de Beaulieu

Reserveren

Vroegboekkorting

Reserveren voor de kampeerplaatsen op onze camping is niet verplicht maar zeker voor de zomervakantie wel aan te raden. Reserveren voor de caravans en de Tukhutten is wel verplicht. Bij reservering bieden wij u onder de volgende voorwaarden een leuke vroegboekkorting aan :

  • 20% korting in het voorseizoen van 1 April tot 1 Juli
  • 10% in het hoogseizoen van 1 Juli tot 1 September.
  • Reserveer minimaal 6 weken voor aankomst.
  • Maak de aanbetaling van ongeveer 25% binnen 7 dagen over.
  • Het restant ontvangen wij graag uiterlijk 6 weken voor aankomst.

Wilt u graag bij ons op de camping verblijven, vul dan onderstaand formulier in. Na ontvangst van uw aanvraag zullen wij zo spoedig mogelijk via de mail, of indien gewenst telefonisch, contact met u opnemen. In de reserveringsbevestiging vragen wij u om ongeveer 25% van de kosten binnen 7 dagen over te maken. Wij houden de plek of de accommodatie zolang voor u gereserveerd. Ontvangen wij uw betaling, dan sturen wij u een ontvangstbevestiging en staat de plek of de accommodatie definitief voor u gereserveerd. Mochten wij uw betaling niet binnen 7 dagen ontvangen dan nemen wij via de mail contact met u op.

Wij adviseren u tijdig een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

  • DD slash MM slash JJJJ
    Wij serveren dagelijks een dagmenu om 19.00 uur. Het menu bestaat uit een amuse, hoofdgerecht en nagerecht en alle drankjes tijdens de maaltijd. Kosten variëren van € 17,50 tot € 21,50 p.p. Kinderen 0 tot 4 jaar gratis en vanaf 4 jaar halve prijs.
  • DD slash MM slash JJJJ

Na het verzenden van dit formulier nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Wij reageren vaak binnen een aantal uur op uw reservering. In sommige gevallen kan onze e-mail in uw spambox verschijnen. Voegt u camping-auvergne.nl toe aan uw veilige lijst of hou uw spambox in de gaten.

Wij stellen het samen met onze overige gasten op prijs indien u het ons even laat weten als u later of op een andere dag arriveert dan oorspronkelijk afgesproken.

Honden

Op de camping is het toegestaan om uw “kindvriendelijke” hond mee te nemen. U kunt met uw trouwe viervoeter vanaf de camping heerlijke wandelingen maken. Uw hond dient op de camping altijd aangelijnd te zijn. Uw hond mag niet alleen achter blijven op de camping. Uw hond dient natuurlijk niet de rust te verstoren. Voor bepaalde hondenrassen gelden speciale eisen voor Frankrijk. Meer informatie is te vinden op Ambafrance.

Huisdieren zijn niet toegestaan in de verhuur accommodaties.

Alle informatie is met uiterste zorgvuldigheid ingevuld. Toch willen we u er op wijzen dat aan de informatie geen rechten kunnen worden ontleend. Mocht u vragen hebben of onregelmatigheden tegenkomen laat het ons a.u.b. weten. Wij waarderen dit zeer.