Camping Les Tournesols de Beaulieu

Restaurants in de omgeving

Wij nodigen u graag uit om gebruik te maken van onze Table d’Hôtes. Lekker makkelijk en u hoeft er de camping niet voor af. Iedere avond om 19.00 uur serveren wij een zelfbereide maaltijd die bestaat uit een amuse, een hoofdgerecht, een nagerecht, bijpassende wijnen of frisdranken, koffie of thee. Zo kunt u ook gezellig kennismaken met de overige gasten. Wij houden van Bourgondische maaltijden met een Franse touch. De kinderen helpen vaak mee met het bereiden van de maaltijd of het dekken van de tafel.

Wilt u toch een keer buiten de deur eten dan kunt u in de directe omgeving kiezen voor het restaurantje l’Etappe Bleue in Saint Prix, 2 km, of de diverse restaurants in Lapalisse, 2 km.

In Lapalisse vindt u Crêperie Les Bigoudénes, een pannenkoeken restaurant, Bistrot le Vaudois, het Frans restaurant Le Moulin Marin, Specialiteiten restaurant Galland (minder geschikt voor kinderen), 2pizzeria’s en nog een aantal kleinere plekken om te eten.

Verder vindt u in Vichy, 22 km, natuurlijk heel veel mogelijkheden om te eten. Het stikt er van de terrasjes en kleine restaurants in het centrum. Aan de buitenrand, vlakbij het Hypodrôme, vindt u Mc. Donalds, maar ook Buffalo Grill, een lekker laagdrempelig grill restaurant. Verder La Boucherie, een steak restaurant of La Pataterie, waar je veel gerechten vindt met aardappel en kaas. Ook de Chinese restaurants doen steeds meer hun intrede in Frankrijk, vaak in de vorm van een lopend buffet.

In Vichy kunt u in het Parc des Sources bij het Restaurant du Casino deelnemen aan een Frans lopend buffet.