Camping Les Tournesols de Beaulieu

Reserveringsvoorwaarden

Uw gereserveerde kampeerplek staat op de dag van aankomst vanaf 12.00 uur tot uw beschikking en moet op de dag van vertrek voor 12.00 uur verlaten worden.
Uw gehuurde caravan of Tukhut staat op de dag van aankomst vanaf 16.00 uur voor u klaar en moet op de dag van vertrek om 12.00 uur verlaten zijn.

Op de dag van vertrek moet de gehuurde caravan of Tukhut schoon opgeleverd worden. De benodigde schoonmaakmaterialen staan in uw caravan of Tukhut klaar. U kunt ook de stofzuiger gebruiken.

Inventaris wat kapot gegaan is moet vervangen worden.
U mag dit zelf doen door een nieuw onderdeel te kopen of wij brengen de schade bij u in rekening. Schade moet bij vertrek contant worden vergoed. U krijgt een factuur mee die u kunt indienen bij uw reisverzekering.

Uw gebruik uit de bar, extra nachten, Toeristenbelasting etc. kunt u bij vertrek alleen contant betalen. Wij hebben geen pin, accepteren geen cheques en ook overboekingen via telebankieren die op het moment van vertrek niet op onze bankrekening zijn bijgeschreven, zijn niet toegestaan.

Uw hond is welkom op de losse kampeerplekken maar niet in de verhuur caravans en de Tukhutten. De hond moet altijd aangelijnd zijn op de camping en dient niet de rust te verstoren. Eigenaren dienen altijd in de directe nabijheid van hun huisdier te blijven.

Vanaf ’s avonds 23.00 uur tot de volgende morgen 7.00 uur dient het rustig te zijn op de camping.

Kosten bij annulering:

  • Tot twee maanden voor aanvang huurperiode: 25 procent van het huurbedrag.
  • Van twee maanden tot twee weken voor aanvang huurperiode: 50 procent van het huurbedrag.
  • Binnen twee weken voor aanvang huurperiode: het hele huurbedrag.