Wi-Fi

Op vakantie zonder mobiel internet is voor velen niet echt meer mogelijk. Daarom bieden wij het gratis aan. Hoe leuk is het om het thuisfront direct te laten weten dat je goed aangekomen bent. Even Skypen met oma, het laatste nieuws checken en je spelletjes bijhouden…..ook dat hoort tegenwoordig bij vakantie. In de Grote schuur staat een computer ter beschikking. Vanaf het terras voor de Grote schuur is het tevens ook mogelijk met je eigen mobiele telefoon of tablet via WIFI verbinding te maken met het internet. WIFI is bij ons gratis.

Soms moet iemand ook gewoon nog even werken tijdens de vakantie. Daarom is het goed om te weten dat onze internet aansluiting een snelheid tot 8 mb heeft. Dit betekent dat voor menig programma er voldoende snelheid aanwezig zal zijn. Ook op het terras achter de schuur is verbinding maken met het internet geen probleem en kunt u tegelijk stroom krijgen van de daar aanwezige stopcontacten.

Internet op het Franse platte land is niet altijd te vergelijken met de snelheden die men in Nederland behaald. Onze Wifi is ingesteld op basis van een f.u.p. (fair use policy) wat betekend dat de verbinding verdeeld wordt over all aangesloten toestellen. Het is verboden om bestanden te downloaden uit zogenaamde “illegale bronnen”. Frankrijk kent zeer strenge wetgevingen en kan de camping bij eventuele detectie door de internet provider  verplichten alle prive en data gegevens te overhandigen voor juridisch onderzoek.